Nikolina Pišek konačno otkrila ime svoje naslednice

Izvor: Story, 21.Dec.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek konačno otkrila ime svoje naslednice

Tri nedelje nakon porođaja zgodna Hrvatica i njen suprug odabrali kratko, ali upečatljivo ime za svoju devojčicu

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, foto: story press

Voditeljka B92 Nikolina Pišek, koja se porodila pre tri nedelje, konačno je odlučila da će se njena ćerka zvati Una.

Ona i njen suprug, beogradski biznismen Vidoje Ristović odabrali su kratko ime, a kako za Kurir kaže, tu odluku je podržala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i njihova naslednica, koja se nasmejala kada su pred njom izgovarali predloge.

Kako Nikolina izgleda posle samo tri nedelje nakon porođaja, pogledajte OVDE.

- Suprug i ja smo želeli da ime naše devojčice bude kratko, a opet upečatljivo. Izgovarali smo joj razna imena, a ona se nasmejala i najlepše odreagovala kada sam je nazvala Una. To mi je bio dovoljan znak da se i njoj dopada ime - kaže Nikolina, koja ne skriva oduševljenje što je posle 17 godina ponovo postala majka.

- Prelep je osećaj po drugi put proći kroz sve te slatke muke. Beba je čarobna, a mi uživamo u svakom trenutku provedenom sa njom. Sada smo prava i velika porodica. Obaveze oko Une mi nimalo nisu teško pale. Naprotiv. U svemu mi pomaže suprug, kao i naše dve ćerke - rekla je Nikolina za Kurir.

Inače, atraktivna voditeljka Bulevara je već vratila vitku liniju, a budući da se porodila u Zagrebu, uskoro je očekuje povratak u Beograd, gde će sa suprugom i ostatkom porodice nastaviti da brine o svojoj ćerki.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.