Nikolina Pišek: Adrijana Lima je anđeo, a ja sam…. (foto)

Izvor: Svet, 25.Sep.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek: Adrijana Lima je anđeo, a ja sam…. (foto)

Adrijana Lima i Nikolina Pišek prisustvovale su sinoć istom događaju u Milanu. Atraktivna voditeljka pozirala je u društvu slavne manekenke, a po odevnim kombinacijama jasno je da je svaka na svoj način privlačila poglede.
Najlepši anđeo “Viktorija sikreta” i ja. Ja nisam anđeo. Sve sam, ali to…”,  napisala je Nikolina pored zajedničke fotografije.
U Milanu se svake godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tokom Nedelje mode održava veče dobrotvorne organizacije amfAR, tokom koje se poznati okupljaju kako bi prikupili novac za lečenje side. Adrijana i Nikolina su bile gošće, a ovo nije prvi put da je Nikolina pozvana na događaj kojem prisustvuju slavne ličnosti, piše blic.rs. Podsetimo, letos je bila gošća na humanitarnoj gala večeri koju je organizovao Leonardo Dikaprio u Sen Tropeu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikolina Pišek: Adrijana Lima je anđeo, a ja sam…. (foto)

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2016

Adrijana Lima i Nikolina Pišek prisustvovale su sinoć istom događaju u Milanu. Atraktivna voditeljka pozirala je u društvu slavne manekenke, a po odevnim kombinacijama jasno je da je svaka na svoj način privlačila poglede...“Najlepši anđeo “Viktorija sikreta” i ja. Ja nisam anđeo. Sve...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.