(FOTO) KAO DA NIJE NI BILA TRUDNA: Prva fotka Nikole Pišek nakon porođaja!

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KAO DA NIJE NI BILA TRUDNA: Prva fotka Nikole Pišek nakon porođaja!

Dve nedelje nakon što je na svet donela drugu kćerku, voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da uzme malo vremena za sebe.
"Sreća je kada imaš najboljeg muškarca i stariju seku koji čuvaju bebu da mama malo udahne vazduh i malo se sredi. Jer je, bogami, zaslužila i da, nisam se ni u ludilu mogla nadati da ću se ikada radovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odlasku u poštu. Najuzbudljiviji izlazak u proteklih petnaestak dana", napisala je Nikolina ispod fotografije koju je objavila na svom profilu na Fejsbuku.

Dok je većina žena na Fejsbuku podržala njenu odluku i potpuno razumela Nikolininu potrebu, bilo je i onih koje su primetile da se Nikolina neobično brzo oporavila od porođaja.

Pročitajte još:
TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT MLADE PEVAČICE: Pored oženjenog koreografa, izlazi i sa bivšim fudbalerom!?
ZAKOPALA RATNE SEKIRE SA PORODICOM: Tanja Savić roditeljima renovira kuću!
(FOTO) PREPOZNAJETE LI JE: Nekada slatka devojčica, danas žena koja je pokorila modne piste!
   
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Pišek kao da nije ni bila trudna

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014

Dvije nedjelje nakon što je na svijet donijela drugu kćerku, voditeljica Nikolina Pišek odlučila je da uzme malo vremena za sebe..."Sreća je kada imaš najboljeg muškarca i stariju seku koji čuvaju bebu da mama malo udahne vazduh i malo se sredi. Jer je, bogami, zaslužila i da, nisam se ni u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

U top formi dve nedelje nakon porođaja!

Izvor: Tracara.com, 20.Dec.2014, 12:06

Kako je moguće da ovako izgleda žena koja se porodila pre 15 dana? ( foto: Facebook ) Nikolina Pišek je privlačila pažnju svojom neverovatnom linijom i tokom trudnoće, ali njena prva fotografija objavljena nakon porođaja je sve ostavila bez teksta. Kakvo će ime Nikolina dati svojoj ćerki? Ona...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.