SVET u novom broju otkriva: Nikoliju skinuli sa bine u klubu!

Izvor: Svet, 22.Jul.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju otkriva: Nikoliju skinuli sa bine u klubu!

Nikolija Jovanović doživela je nedavno neprijatnost kada ju je gazda jedne diskoteke skinuo sa bine i prekinuo joj nastup.
Kako su nam javili naši izvori sa lica mesta, Nikolija je počela da peva svoje pesme preko matrice, i to je još i ličilo na nešto, ali kad je počela sa narodnjacima, Cecom, Brenom i Draganom, gazda se uhvatio za glavu jer je video da ljudi masovno napuštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << klub.
“Istina je, nisam mogao da slušam to. Nikolija je dobra devojka, harizmatična je, ali nisam mogao da slušam to. Dolazila mi je i ranije, nije imala bend već je pevala samo na matricu, i to je bilo okej. Sad je došla sa bendom i počela da peva Draganu Mirković, Brenu… Kuku, majko! Samo sam joj rekao da se skine sa bine da mi ne rastera i ono malo gostiju što je ostalo. Roditeljski sam je posavetovao da se mane pevanja narodnjaka uživo, da treba da peva samo svoje pesme, i to na plejbek”, potvrdio je gazda kluba.
POTRAŽITE OSTATAK TEKSTA U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA!
Svetsvet
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

GAZDA KLUBA PREKINUO NIKOLIJIN NASTUP Rekao sam da se skine sa bine da ne rastera i ovo malo gostiju sto je ostalo

Izvor: medio.rs, 22.Jul.2017

Nikolija Jovanović doživela je nedavno neprijatnost kada ju je gazda jedne diskoteke skinuo sa bine i prekinuo joj nastup...Kako su javili izvori Sveta sa lica mesta, Nikolija je počela da peva svoje pesme preko matrice, i to je još i ličilo na nešto, ali kad je počela sa narodnjacima, Cecom,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.