Prijala joj trudnoća: Evo kada Nikolija planira drugo dete! (video)

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijala joj trudnoća: Evo kada Nikolija planira drugo dete! (video)

Nikolija Jovanović porodila se pre mesec dana i na svet donela devojčicu Reu, a gostujući u “Amidži šou”, pevačica je otkrila da joj je trudnoća prijala.
“Ženstvenija sam. Šalila sam se na svoj račun da je trebalo da budem devet meseci trudna da bih dobila ženske obline, pošto inače imam dečačke kukove odnosno sportsku građu”, kroz smeh je rekla ćerka vesne Zmijanac.
Nikolija kaže su joj se kukovi zaoblili i da joj se to veoma dopada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Svi mi sada kažu “Da se odmoriš, pa onda i drugo dete”. A ja bih da se umorim pa onda drugo dete jer je meni trudnoća bila odmaranje. Radila sam na albumu, ali nisam nastupala tako da sam se odmorila”, iskrena je bila Nikolija.
A ovako se novopecena mama snašla u presvlačenju pelena
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.