PRINCEZICA REA: Nikolija objavila PRVU SLIKU posle izlaska iz porodilišta! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINCEZICA REA: Nikolija objavila PRVU SLIKU posle izlaska iz porodilišta! (FOTO)

Nikolija Jovanović je danas sa svojom mezimicom Reom, koju je na svet donela 26. septembra, napustila porodilište "Narodni front" u Beogradu i sa ćerkicom stigla kući, gde ju je dočekao izabranik Relja Popović.

Dolazak male Ree uneo je veliku radost u porodicu, a jedna od najsrećnijih članova je i baka Vesna Zmijanac, koja je nedavno izjavila da je njena unuka najlepša devojčica Balkana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Foto: Instagram/reljarelja, TV Pink

I tata Relja je nestrpljivo iščekivao dolazak mame i bebe, a Nikolija se delićem iznenađenja za nju i malu Reu pohvalila na Instagramu.

U pitanju je torta sa krunom,  za malu princezu Reu...

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Sep 29, 2016 at 1:44pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Iznenađenje za Reu: Pogledajte šta je sačekalo Nikoliju kada je došla kući! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2016, 09:14

Nikolija Jovanović zajedno sa ćerkicom Reom, juče je napustila porodilište "Narodni front", a kada je došla kući sačekalo je predivno iznenađenje, koje su baka i novopečeni tata pripremili za svoje princeze...Naime, iako su svi očekivali da će Vesna Zmijanac zajendo sa Reljom doćoi da izvede...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.