Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POROĐAJA IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD Nikolija: Konačno sam dobila obline

Pevačica Nikolija Jovanović je pre mesec dana na svet donela ćerku Reu, a radost i sreću još ne može da sakrije.

Svakodnevno se sa izabranikom Reljom Popovićem priseća trenutaka kada je bila trudna, što ih uvek navede na smeh do suza, s obzirom na to da se sada drastično promenila. Kako je Nikolija ispričala, dok nije ostala u drugom stanju bila je muškobanjasta, pa je tek nakon trudnoće dobile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ženske obline.

Pročitajte i:

- Ženstvenija sam. Šalila sam se na svoj račun da je trebalo da budem devet meseci trudna da bih dobila ženske obline, pošto inače imam dečačke kukove, odnosno sportsku građu. Bila sam ravna, a sada sam dobila kukove - rekla je Nikolija kroz smeh u emisiji „Amidži šou“. Nikolija je navela da joj veliku pomoć u odgajanju ćerke pruža majka Vesna Zmijanac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.