Nikolija opet trudna!

Izvor: Story, 02.Jul.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija opet trudna!

Ćerka Vesne Zmijanac ponovo je u blagoslovenom stanju.

Nikolija i Relja, foto: Damir Dervišagić

Naime, Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović (26) svoj zaobljeni stomačić prikazala je na jednom rođendanskom slavlju.

Ona i njen dečko, pevač Relja Popović (26) pojavili su se držeći se za ruke i zadovoljno pozirali fotoreporterima dok se Nikolijin trudnički stomačić nazirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << čak i ispod široke mini haljine.

Pročitajte i: EMOTIVNA ISPOVEST Nikolije Jovanović: Čim budem smela, ponovo ću zatrudneti​

- Nikolija jeste trudna, ali je njena trudnoća još uvek rana. Stomak joj se vidi zato što je ona takve građe i mršava je, pa ga je nemoguće ne primetiti. Inače, budući da se prošli put svima pohvalila čim je saznala da je trudna, pa nakon samo nakon nedelja izgubila bebu, ovoga puta je odlučila da ćuti sve dok opasnost ne prođe. Kada bude ušla u četvrti mesec, obelodaniće svima. Mogu vam reći da su oboje presrećni, ali u isto vreme i uplašeni zbog iskustva od prošlog puta - istakao je izvor blizak paru.

Vest o Nikolijinoj trudnoći stigla je i do Bosne, te su je neki tamošnji portali već objavili da beba stiže. Ona, baš kao ni Relja, o ovoj temi nisu želeli da govore.

Novinari Kurira pozvali su i Nikolijinu majku, Vesnu Zmijanac, da bi čuli šta ima da kaže o ovoj vesti, ali je ona samo saslušala pitanje i odgovorila U velikoj sam gužvi. Doviđenja i prijatno!, nakon čega je prekinula vezu.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.