Nikolija i Relja planiraju tajno venčanje: Ni Vesna nije pozvana!

Izvor: Svet, 01.Jun.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija i Relja planiraju tajno venčanje: Ni Vesna nije pozvana!

Nikolija Jovanović (27) i njen dečko Relja Popović (27) planiraju tajno venčanje do kraja leta i uveliko traže najlepše mesto na kom će proslaviti svoj dan.
Složili su se da venčanju prisustvuju samo kumovi, ali će to i za njih biti iznenađenje.
“Nikolija želi da se za Relju uda na nekom egzotičnom mestu. Za venčanje će znati samo kumovi, ali ni oni do poslednjeg trenutka neće biti upoznati s tim gde će se taj čin dogoditi da ne bi nekom nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zucnuli. Žele da taj čin bude bez pritiska medija i spekulacija”, priča izvor.
Izvor kaže i da Nikolijina majka, Vesna Zmijanac najverovatnije neće prisustvovati venčanju u inostranstvu, ali da će, u jednom prestoničkom restoranu okupiti prijatelje i kolege kako bi ih počastila.
“Pevačica živi za trenutak da uzme unuče u ruke i to joj je jedina preokupacija. Zato je i pobegla sa “Farme” da bi svojoj ćerki ugađala u svemu i da bi joj se našla u svakom trenutku, pa i u planiranju venčanja gde god ono bilo”, završava sagovornik.
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVADBA, SVADBA: Nikolija i Relja planiraju tajno venčanje!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2016

...Nikolija Jovanović (27) i njen dečko Relja Popović (27) planiraju da se tajno venčaju do kraja leta i uveliko traže najlepše mesto na kom će proslaviti svoj poseban dan, saznaje Kurir Ćerka pevačice Vesne Zmijanac, koja je u petom mesecu trudnoće, i njen izabranik ovo leto će iskoristiti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.