Nikolija: Mamu bih poslala na Evroviziju, mislim da bi odlično prošla!

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija: Mamu bih poslala na Evroviziju, mislim da bi odlično prošla!

Mlađana, sve popularnija Nikolija Jovanović, koja gradi svoju karijeru kao samostalni izvođač, bez želje da je vezuju za majku, legendarnu folk pevačicu Vesnu Zmijanac, ovog vikenda održala je izuzetno uspešan prvi samostalni nastup u jednoj diskteci u Senti. Iako je imala tremu, pošto nastupa sama, saznanje da je nestpljivo očekuje oko 800 fanova, ohrabrilo je mlađanu Niki da ostvari svoju prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << estradnu pobedu. U atraktivnom izdanju, svojstvenoj njoj, pojavila se na bini sat nakon ponoći praćena vriskom prisutnih, a naročito zanimljivo je da su tik uz binu bile devojke, za razliku od stidljiivh momaka koji su grlili flaše piva i sa strane skenirali oskudno odevenu pevačicu. Nije mnogo gubila vreme, nego je krenula sa žestokim, aktuelnim hip-hop pesmama, svojim singlovima, da bi prešla na pesme Ane Nikolić i nezaobilazne narodnjake. Pored starijih pesama, najviše se fokusirala na opus Jane, koju je nedavno otkrila i postala joj je hit pevačica.
U pauzi nastupa, nakon fotkanja prisutnih sa zvezdom večeri, pretresli smo neka aktuelna pitanja sa mlađanom, veoma raspoloženom pevačicom.
Kako se snalaziš u današnjem “estradnom cirkusu ?
Verujem mnogo bolje , nego u kancelariji. Verujem da showbizniz, iako nekome može da izgleda kao cirkus, daleko je dinamičniji i interesantniji od mnogih drugih poslova.
Pripremaš li samostalni album, može li to biti isplativo ili samo singlove želiš da objavljuješ ?
Planiram još jedan singl na proleće, pa album oko septembra sledeće godine. Singlovi su mi se isplatili do sada, a odgovor za album nemam jer ga još nisam izdala, kad bude ja ću vam javiti kakvo mi je stanje na bankovnom računu.
Ne odustaješ od snimanja visokobudžetnih spotova, vrede li ta ulaganja?
Čim ne odustajem, znači da vrede zar ne? Da ne vrede, ne bih imala odakle da snimim svaki sledeći.
Kako si zadovoljna svojim prvim samostalnim nastupom ?
Iako možda ne delujem skromno, jesam. Nisam očekivala da ću na prvom samostalnom nastupu imati preko 800 ljudi! Bilo ih je i do sada, ali uvek je to bilo u kombinaciji sa još nekim velikim imenom sa naše estrade.





Da li bi snimila cd za “Grand”?
Ja sam izvođač City records-a tako da ne vidim zašto bih snimila album za Grand. Nemam predrasude, ionako su svi pevači već odavno izmešani po izdavačkim kućama, jednostavno trenutno sam u City-u.
Viđaš li se i dalje sa Evom Ras?
Ponekada se sretnemo , Uvek se lepo ispričamo kada se viidmo na nekom događaju.
Koga bi poslala na “Evroviziju” ?
Mamu, mislim da bi odlično prošla.
Kakav repertoar imaš za samostalne nastupe, pevaš li majčine pesme ?
Da, pevam par… Krećem i završavam sa svojim pesmama uglavnom, a u međuvremenu pevam od Jason Derula do Jane. Da verovali ili ne pevam Janine pesme, čak ih i mnogo volim! Možda zvuči nelogično, ali hard core, rap npr. i Jana su mi ista energija, dva ekstrema, a ja volim da preterujem! Ništa izmedju.
Kako reaguješ na to da uvek uz tvoje ime ide “ćerka Vesne Zmijanac”?
Vesna Zmijanac me je „iznela“ pre 25god , to mi je sudbina…i mogu vam reći dosta dobra!
Emotivni status ti je….
Radim svaki vikend, moja publika i ja se mnogo volimo!
Koliko ti pomažu društvene mreže u poslu kojim se baviš?
Mnogo. Fanovi uvek mogu da budu obavešteni o nastupima, pesmama i svim novitetima…a ja…ne mogu da imam privatan život. Ali, to mi je ok, navikla sam.
Imaš puno tetovaža, na koju si najponosnija?
Svaka je posebna za sebe i svaka ima značenje. Mamin portret je ipak omiljena.








Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Miki Jevtović, Life Content
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikolija: Bolje se snalazim na bini, nego u kancelariji

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2014

Mlađana, sve popularnija Nikolija Jovanović, koja gradi svoju karijeru kao samostalni izvođač, bez želje da je vezuju za majku, legendarnu folk pevačicu Vesnu Zmijanac, ovog vikenda održala je izuzetno uspešan prvi samostalni nastup u jednoj diskteci u Senti. Iako je imala tremu, pošto nastupa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.