Luna je tužna što je Gagi ušao u Zadrugu: Brat odao Đoganijevu, evo čega se plaši!

Izvor: 011vodič.com, 31.Jan.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna je tužna što je Gagi ušao u Zadrugu: Brat odao Đoganijevu, evo čega se plaši!

Adam Đogani podržao je svog strica Gagija pred ulazak u rijaliti, a priznao je da je njegova sestra Luna bila tužna. Njoj se nije dopao što Gagi ulazi u “Zadrugu 3” s obzirom na to da teško podnosi razdvojenost od njega. – Došao sam da podržim Gagija. Teško mi je palo, svi smo tužni jer znamo šta ga čeka. Luna je isto tužno doživela njegov odlazak. Njoj je Gagi otac pa ima definitivno najveću emociju. Nadam se da će biti što veseliji, samo da ne upadne u depresiju i ne poželi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da ide kući. Mislim da će izdržati do kraja i ima velike šanse da osvoji prvu nagradu – otkrio je Adam. More
The post Luna je tužna što je Gagi ušao u Zadrugu: Brat odao Đoganijevu, evo čega se plaši! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.