Zimonjić i Matkovski u četvrtfinalu Vimbldona posle dva i po sata borbe

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Matkovski u četvrtfinalu Vimbldona posle dva i po sata borbe

Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se sa Poljakom Marćinom Matkovskim u četvrtfinale Vimbldona.

Oni su savladali francuske tenisere Nikolu Maua i Pjera Erbera sa 7:6, 3:6, 7:5, 6:1 posle dva i po sata borbe. U prvom setu pri 6:5 nisu iskoristili dve set lopte, u taj-brejku su jednu neutralisali, pa konačno došli do vođstva.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su Zimonjić i Matkovski u nastavku poveli sa 2:0, posustali su i Francuzi su vezali dva brejka za 6:3. U trećem setu nije bilo šansi za oduzimanje servisa do poslednjeg gema, dok su u poslednjem dominantni bili Srbin i Poljak.

Zimonjić i Matkovski će u narednoj rundi igrati protiv Žan-Žilijen Rojera i Orije Tekoa, inače četvrtih nosilaca koji su eliminisali Lejtona Hjuita i Tanasija Kokinakisa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zimonjić i Matkovski u četvrtfinalu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se danas u paru sa Poljakom Marćinom Matkovskim u četvrtfinale Vimbldona...Oni su savladali francuske tenisere Nikolu Maua i Pjera Erbera sa 3:1 u setovima (7:6, 3:6, 7:5, 6:1)...Prvi set je bio veoma neizvestan, Zimonjić i Matkovski su držali svoj servis,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.