VIMBLDON: Zimonjić uspešan i u mešovitom dublu

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Zimonjić uspešan i u mešovitom dublu

Zimonjić i Gajdošova su posle sat i 42 minuta uspeli da eliminišu četvrte nosioce na turniru

LONDON - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Australijanka Jarmila Gajdošova plasirali su se u osminu finla Vimbldona u konkurenciji mešovitih dublova, pošto su večeras pobedili američko-francusku kombinaciju Bob Brajan/Karolin Garsija sa 3:6, 6:3, 9:7.

Njihovi protivnici u narednom kolu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pobednici meča Florin Mergea (Rumunija)/Mihalea Krajček (Holandija) - Robert Lindšted (Švedska)/Anabel Medina Geriges (Španija).

Ranije danas Zimonjić se zajedno sa Poljakom Marcinom Matkovskim plasirao u osminu finala u konkurenciji muških dublova, pošto su posle tri sata i 15 minuta pobedili britansko-francusku kombinaciju Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan sa 6:7 (4:7), 2:6, 7:6 (7:3), 6:4, 6:3.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić slavio u mešovitom dublu protiv četvrtih nosilaca

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Australijanka Jarmila Gajdošova plasirali su se u osminu finala Vimbldona u konkurenciji mešovitih dublova, pošto su pobedili američko-francusku kombinaciju Bob Brajan / Karolin Garsija sa 3:6, 6:3, 9:7...Zimonjić i Gajdošova su posle sat i 42 minuta uspeli da eliminišu...

Nastavak na Blic...

Zimonjić uspešan i u mešovitom dublu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Australijanka Jarmila Gajdošova plasirali su se u osminu finla Vimbldona u konkurenciji mešovitih dublova, pošto su večeras pobedili američko-francusku kombinaciju Bob Brajan/Karolin Garsija sa 3:6, 6:3, 9:7...Zimonjić i Gajdošova su posle sat i 42 minuta uspeli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.