Đoković (ipak) dočekuje Špance

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković (ipak) dočekuje Špance

Selektor Nenad Zimonjić potvrdio da će i naš najbolji teniser igrati protiv Furije u Beogradu od 7. do 9. aprila u okviru četvrtfinala Dejvis kupa

Pošto smo ostali bez predstavnika u singlu na prestižnom turniru u Majamiju, srpski teniski zaljubljenici već su počeli da se okreću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ka četvrtfinalnom susretu Dejvis kupa protiv Španije koji se igra u Beogradu od 7. do 9. aprila.

Naravno, najveća briga najvijača je bilo pitanje povrede Novaka Đokovića, koji je zbog problema sa laktom (isto kao i Endi Mari) preskočio masters na Floridi. Na svu sreću, sumnju je razvejala izjava iz Majamija našeg selektora, Nenada Zimonjića.

"Koliko ja znam Novak će biti spreman za četvrtfinale. On savršeno zna kako kako da upravlja svojim telom, tako da verujem da je napravio idealan plan kako da igra u Dejvis kupu. On želi da igra protiv Španije i znam da će sve učiniti da tako i bude", izjavio je Zimonjić u Majamiju.

Prvi reket Španije, Rafa Nadal je pre dve sedmice rekao da gotovo sigurno neće doputovati u našu prestonicu, tako da srpski tim ima zaista lepu priliku da se probije meču četiri najbolja na svetu. Pobednik ovog odmeravanja ide na boljeg iz suserta između Velike Britanije i Francuske. U drugom delu žreba Dejvis kupa rekete ukrštaju Italija - Belgija  i Australija - SAD.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa vest: Novak napada "furiju", ali ne i Nadala

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2017

Srpski as Novak Đoković propustio je Masters u Majamiju zbog povrede. Mnogi su ga otpisali i za meč četvrtfinala Dejvis kupa protiv Španije, od 7. do 9. aprila, ali je selektor-igrač Srbije Nenad Zimonjić ponovio da računa na drugog reketa sveta narednog meseca u "Pioniru"...- Koliko ja znam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak još nije prelomio: Da li će Đoković moći da pomogne Srbiji protiv Španije?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2017, 14:10

Iako selektor Nenad Zimonjić tvrdi da će Novak Đoković biti u timu za četvrtfinalni dvoboj Dejvis kupa u kom će Srbija ugostiti Španiju u Beogradu (7. do 9. aprila), definitivne odluke još uvek nema...Najbolji srpski teniser propustio je Masters u Majamiju zbog obnovljene povrede lakta, a u međuvremenu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.