Mubarakovi sinovi pušteni iz zatvora

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mubarakovi sinovi pušteni iz zatvora

KAIRO - Sinovi svrgnutog egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka pušteni su danas iz zatvora, skoro četiri godine pošto su prvi put uhapšeni zajedno sa svojim ocem.

Zvaničnici su potvrdili da su Ala i Gamal jutros, malo poslije svitanja, izašli iz zatvora Torah u južnom kairskom predgrađu i pretpostavlja se da su se uputili u svoje rezidencije u glavnom gradu Egipta, prenijela je agencija AP.

Američka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << agencija podsjeća da će njih dvojica, zajedno sa svojim ocem, biti procesuirani novim suđenjem, pod optužbom za korupciju.

Dvojici Mubarakovih sinova biće odvojeno suđeno i za nezakonitu trgovinu, mada su oslobođeni drugih optužbi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mubarakovi sinovi na slobodi posle četiri godine

Izvor: RTS, 26.Jan.2015

Dva sina svrgnutog egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka oslobođeni su jutros iz zatvora, skoro četiri godine pošto su uhapšeni zajedno sa svojim ocem, rekli su neimenovani bezbednosni zvaničnici Egipta. . Ala i Gamal,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.