Mubarakovi sinovi na slobodi posle četiri godine

Izvor: RTS, 26.Jan.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mubarakovi sinovi na slobodi posle četiri godine

Dva sina svrgnutog egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka oslobođeni su jutros iz zatvora, skoro četiri godine pošto su uhapšeni zajedno sa svojim ocem, rekli su neimenovani bezbednosni zvaničnici Egipta.
Ala i Gamal, bogati biznismeni, pušteni su u zoru iz zatvora Tora u južnom predgrađu Kaira, i veruje se da su se uputili u svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << luksuzne kuće u glavnom gradu Egipta, navodi agencija AP, prenosi Beta.

Protiv njih dvojice, kao i protiv njihovog oca, biće ponovljen proces po optužbama za korupciju, kao i odvojeni proces za nelegalnu trgovinu.
Oni su oslobođeni po drugim otpužbama.
Mubarak je svrgnut u februaru 2011. posle narodnih protesta zbog njegove vlasti. On i njegova dva sina uhapšeni su iste godine u aprilu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mubarakovi sinovi pušteni iz zatvora

Izvor: Blic, 26.Jan.2015

Dva sina svrgnutog egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka oslobođeni su jutros iz zatvora, skoro četiri godine pošto su uhapšeni zajedno sa svojim ocem, potvrdili su neimenovani bezbednosni zvaničnici Egipta...Dvojica bogatih biznismenia pušteni su u zoru iz zatvora Tora u južnom predgrađu Kaira,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.