Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znaju šta valja: Ana i Švajni će živeti u vili od 3,3 miliona evra!

Prema britanskim izvorima, Bastijanova nedeljna plata je oko 255.000 evra, ili 13,26 miliona evra na godišnjem nivou. To praktično znači ne samo da će moći da iznajmi stan već i da rentira neki od skupocenih objekata u okolini grada.

Bastijan i Ana će morati da budu oprezni pošto mnogi igrači, kada su odlazili iz Engleske, nisu uspeli da prodaju nekretnine koje su izuzetno skupe. Prosek cena kuća u Elderli Edžu je oko 3,3 miliona evra. Zato su mnogi, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Vidića, čija je kuća u Vilmslou vredna 3,5 miliona evra, rešili da ih iznajmljuju. Isto rade i Kristijano Ronaldo, Vesli Braun i drugi igrači.

Bastijan Švajnštajger je rekao nedavno kako je veliki poklonik igre legende Junajteda Pola Skolsa, a tom prilikom je otkrio i gde trenutno živi.

“Kada je Pol igrao humanitarni meč u Minhenu, dobio sam njegov dres. On je sad u mojoj kući u Minhenu. Ne u Mančesteru pošto je tamo još nemam!”, rekao je Švajnštajger.

Bastijan je, kao i svi novi fudbaleri Junajteda, za prvo vreme stanovnik “Louri hotela” u Salfordu, nedaleko od stadiona Mančester junajteda. To je hotel u kojem klub odseda uoči utakmica, ali za verovati je da nemački fudbaler neće dugo ostati tamo, jer ima priliku da bira gde će živeti sa svojom devojkom, naravno kada ona bude bez obaveza na turnirima.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.