SVET saznaje: Skandaloznom odlukom suda Keba će morati da daje samo 13 evra više za alimentaciju!

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Skandaloznom odlukom suda Keba će morati da daje samo 13 evra više za alimentaciju!

Kako SVET saznaje, folk pevač će svojoj ćerki Ini morati da plaća veću alimentaciju. Ali samo 13 evra veću!
Naime, Ljiljana Jevremović, Inina majka, pokrenula je postupak kojim je zahtevala veći mesečni iznos za izdržavanje deteta od 320 evra koliko je dodeljeno 2008. godine. Odlukom Vrhovnog suda, alimentacija je povećana na 333 evra. 
Ipak, ova skandalozna presuda možda ne treba da čudi budući da je folk pevač svu imovinu prepisao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sina Igora kako bi pred sudom izgledalo da nema nekretnine i imetak. Keba se i sudski razveo od supruge Olje kojoj je takodje tokom tog prividnog razvoda pripao imetak, tako da je pred sudom ispao gotovo socijalni slučaj, o čemu je Svet svoje čitaoce izvestio još proletos.
Šta reći osim – sramota.

Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.