Roditelji Georgieva prodaju kuću da bi ga oženili?

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji Georgieva prodaju kuću da bi ga oženili?

Vlado Georgiev ostaće bez kuće u Herceg Novom, jer su njegovi roditelji rešili da prodaju nekretninu da bi mu obezbedili krov nad glavom u Beogradu.

Iako se Barba tome protivi, njegova majka kaže da žele što pre da se reše te kuće kako bi naveli Vlada da se oženi i “svije svoje gnezdo”.

“To što se Vlado buni za prodaju je njegov problem. Nije on pravio kuću, što se buni, neka da pare >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i kupi je onda je li tako”, rekla je šaljivo za Kurir pevačeva majka.

Ona kaže da Vlado u kući po celo leto provodi sa društvom i da im plaća ručkove, pića, da ih vozi brodićem, i da zbog toga još sebi nije obezbedio stan u Beogradu.

“Meni je to navrh glave, moramo ga oženiti, nema mu druge”, rekla je majka Borka.

Ona kaže da su se ona i suprug odlučili na ovaj potez kako bi Vlado i njegov brat mogli sebe da skuće u Beogradu. Dodaje da u Herceg Novom imaju stan i da će Vlado imati gde da bude kada dođe da uživa na moru.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZABRINUTI RODITELJI: Prodajemo kuću na moru da oženimo barba Vladu

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015

Pevačeva majka Borka i otac Dragoljub hoće da se reše vikendice u Herceg Novom kako bi mu obezbedili stan u Beogradu..Vlado Georgiev ostaće bez kuće na moru jer su njegova majka Borka i otac Dragoljub odlučili da prodaju nekretninu u njegovom rodnom Herceg Novom kako bi mu obezbedili krov nad glavom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.