Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republički geodetski zavod traži konsultante

Republički geodetski zavod planira razvoj petogodišnje korporativne strategije i dvogodišnjeg biznis plana u okviru projekta upravljanja nekretninama koji finansira Svetska banka.

Deo sredstava iz ovog projekta RGZ namerava da utroši na konsultantske usluge, pa je raspisan tender za konsultante prilikom razvoja strategije i biznis plana.

Konsultant bi u okviru izrade petogodišnje korporativne strategije i dvogodišnjeg biznis plana trebalo da izradi i detaljan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << radni i akcioni plan za izvršenje pojedinačnih zadataka, kao i izveštaj o institucionalnoj, pravnoj i finansijskoj, kao i ICT proceni sa relevantnim preporukama.

Rok za obavljanje konsultantskih usluga je šest meseci, a jedan od glavnih kriterijuma prilikom izbora biće - više od sedam godina širokog iskustva na polju analize poslovanja, institucionalnih reformi/organizacionog razvoja, razvoja politike poslovanja, strateškog i poslovnog planiranja.

Iskustvo u istočnoevropskim zemljama i Srbiji smatraće se prednošću.

Rok za prijavu je 20. januar 2017. godine do 12 časova.

Više detalja na portalu eKapija.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.