Prosečna plata u RS za april 821 KM

Izvor: Blic, 22.Maj.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosečna plata u RS za april 821 KM

Prosečna isplaćena neto plata u aprilu u Republici Srpskoj iznosila je 821 KM i realno je veća u odnosu na martovski prosek za 0,3 odsto, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Najviša prosečna aprilska neto plata od 1.439 KM bila je u sektoru finansijske i delatnosti osiguranja, dok je najmanja prosečna neto plata od 547 KM bila u delatnostima pružanja smeštaja, pripreme i posluživanja hrane, hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

U aprilu u odnosu na mart najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nominalni rast neto plate od 12,5 odsto registrovan je u području poslovanja sa nekretninama, dok je najveći procentualni pad od 10,2 odsto bio u područijima stručne, naučne i tehničke delatnosti.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosječna aprilska neto plata 821 KM

Izvor: Capital.ba, 22.Maj.2017

BANJALUKA, Prosječna isplaćena neto plata u aprilu u Republici Srpskoj iznosila je 821 KM i realno je veća u odnosu na martovski prosjek za 0,3 odsto, podaci su Republičkog zavoda za statistiku. Najviša prosječna aprilska neto plata od 1.439 KM bila je u sektoru finansijske i djelatnosti osiguranja,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.