Ljubav nema cenu: Nataša Šavija dobila na poklon stan u centru Beograda?

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav nema cenu: Nataša Šavija dobila na poklon stan u centru Beograda?

Nataša Šavija postala je nedavno vlasnica luksuzne nekretnine u centru Beograda.
Pevačica je stan, kako prenose mediji, dobila na poklon od dečka koji je poslanik u Skupštini Srbiji. Šavija je nešto više od mesec dana u vezi s političarem, koji je toliko zaljubljen u ovu starletu, da je iskeširao 100.000 evra za njen novi dom.
“Ljubav između Nataše i političara dogodila se na prvi pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << . Natašu poslanik gleda kao malo vode na dlanu, a jedne večeri poklonio joj je i stan kao dokaz njegove ljubavi”, kaže izvor jednih dnevnih novina.
Učesnica “Parova” Nataša Šavija potvrdila je da konačno ima svoj krov nad glavom.
“Istina je sve, odskora imam svoj stan i nisam više podstanar, to je sve što ću reći. Srećna sam i zaljubljena, a ime novog dečka ću zadržati za sebe”, rekla je Šavija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šavija od političara dobila stan u centru Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2015, 17:13

Nataša Šavija postala je vlasnica luksuzne nekretnine u centru Beograda, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, stan je na poklon dobila od poslanika u Skupštini Srbije...Kako izvor navodi za naš list, Šavija je mesec dana u emotivnoj vezi sa političarem, koji je očigledno toliko odlepio za starletom,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.