Agent za prodaju nekretnina sve unosniji posao

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Avg.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent za prodaju nekretnina sve unosniji posao

BEOGRAD - Jedno od najpopularnijih zanimanja u svetu biznisa modernog doba je trgovanje nekretninama.


Ovo je oduvek bio isplativ biznis, a u savremenom svetu je to još više došlo do izražaja, navodi se na portalu Kamatica.com.

Ljudi danas više ne traže posao tamo gde imaju stan ili kuću, nego sasvim obrnuto, traže stan ili kuću tamo gde dobiju dobar posao. Mobilnost je sve veća, a prebivalište se vrlo brzo i lako menja, u odnosu na to gde se nude bolji uslovi za život i rad.
Američko tržište je postavilo standarde, a sve više ga prate i ostale zemlje u svetu. Fluktuacija na polju zapošljavanja je velika, a samim tim i na tržištu nekretnina. Poslovne prilike i mogućnosti za bolju zaradu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.