Zanima me Zvezda, da je postavimo na krov sveta

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zanima me Zvezda, da je postavimo na krov sveta"

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, i biznismen Bogoljub Karić, popili su kafu u budvanskom kafiću. Slika koja odmah pokreće teorije o poslovnoj saradnji.

Bogoljub Karić u izjavi za „Večernje novosti“ dodatno je podgrejao atmosferu.

“Svakako da postoji naše interesovanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš”, rekao je Karić.

Nema sumnje da bi finansijska injekcija dobrodošla Crvenoj zvezdi, koja i ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i nešto skromnije u Evroligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.