SLIKA DANA: Žo Lovernj i Nebojša Čović nasmejani u razgovoru na inauguraciji Vučića, Vujošević ‘u neverici’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2017, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKA DANA: Žo Lovernj i Nebojša Čović nasmejani u razgovoru na inauguraciji Vučića, Vujošević ‘u neverici’ (FOTO)

Na današnjoj inauguraciji Aleksandra Vučića u predsednika Republike Srbije bio je izrazito veliki broj ljudi iz sporta, kako domaćih, tako i stranih.

Pored zvanica iz političkog života, lidera država Balkana, kao i velikog broja predsednika i premijera iz Evrope i sveta, na inauguraciji Aleksandra Vučića prisutni su bili i sportisti, od kojih je najveću pažnju privukao Nikola Jokić, jedan od najboljih srpskih košarkaša i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << NBA igrač.
Međutim, još jedan igrač iz najjače lige na svetu privukao je dosta pažnje. U pitanju je bivši košarkaš Partizana i ljubimac Grobara koji se pojavio na ovom skupu među zvanicama i vrlo srdačno se pozdravio sa predsednikom i njegovom suprugom Tamarom.
Ono što je bilo vrlo zanimljivo, jeste da se Francuz isto tako pozdravio i sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, uz širok osmeh, što nije bilo svojstveno dok je Lovernj igrao u crno-belom dresu.
Iskusan je Čović, iskusan.. pic.twitter.com/GxAPQZ0ETB
— Tamo neki lik… (@L2T92) June 23, 2017

Posebno jer je trener ‘parnog valjka’ Duško Vujošević baš u to vreme vodio medijski rat sa Čovićem.
Francuski reprezentativac je tu bio ‘umešan’ samo kao vojnik svog trenera, bilo je tu čak i nekih čarki između Lovernja i predsednika Zvezde na jednom meču između FMP-a i Partizana u Železniku, ali par godina kasnije odnosi su, očigledno, mnogo bolji.
Odmah su, naravno, krenule šale na društvenim mrežama, pa je tako objavljena slika na koji način i sa kojim izrazom lica je Vujošević ispratio ovaj blizak susret Lovernja i Čovića.

Iz sveta sporta, na večerašnjem događaju u Palati Srbija prisutni su bili još jedan NBA košarkaš Boban Marjanović, automobilista Dušan Borković, trener Miroslav Muta Nikolić, predsednik JSD i FK Partizan Milorad Vučelić, generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić, atletičar Asmir Kolašinac i mnogi drugi…
The post SLIKA DANA: Žo Lovernj i Nebojša Čović nasmejani u razgovoru na inauguraciji Vučića, Vujošević ‘u neverici’ (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.