Danilović i Čović složni: Srebro je fenomenalan uspeh

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović i Čović složni: Srebro je fenomenalan uspeh

Danilović i Nebojša Čović ocenili su danas da je reprezentacija Srbije osvajanjem srebrne medalje na prvenstvu sveta u Španiji napravila veliki uspeh.

"Ne bi trebalo biti previše pametan i komentarisati fantastičan uspeh. I polufinale je bilo uspeh, a tek srebrna medalja. To je nešto najlepše što može da se desi našoj zemlji. Nisu nas gledali sa prevelikim poštovanjem, a sada je ono vraćeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Još veća stvar je što konačno imamo tim. Momci su sazreli, selektor Đorđević je hrabro postavio ekipu iako nije imao veliko iskustvo. Lepo je videti decu sa košarkaškom loptom na terenima", rekao je Danilović na konferenciji za novinare u hotelu Metropol.

Prvi čovek Zvezde Nebojša Čović istakao je da je košarka nacionalni sport u Srbiji.

"Kada to kažem, ne guram prst u oko fudbalu. Izvanredno je što je tradicija nastavljena. Đorđević je bio na balkonu kao igrač, a sada kao selektor. Posebno želim da naglasim da su od 12 igrača, šestorica došla iz naše lige koja je dosta osporavana. Ovo je dobra podloga za svetlije dane srpske košarke. Ne smemo da podlegnemo našem mentalitetu i da posle uspeha usledi pad", naveo je Čović.

On i Danilović su danas u ime klubova koje vode potpisali sponzorske ugovore sa turskom klinikom Adžibadem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.