Čović o izborima u KSS: Neka mirno spavaju Zvezda nema kandidata, ali ne znači da ne možemo da ga nađemo! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović o izborima u KSS: Neka mirno spavaju Zvezda nema kandidata, ali ne znači da ne možemo da ga nađemo! (VIDEO)

Rok za podnošenje kandidature za predsednika Košarkaškog saveza Srbije ističe u četvrtak u podne.

Za sada je poznato da figurira jedan kandidat Predrag Danilović koji još nije zvanično podneo kandidaturu, ali je predstavio svoj plan i program rada , a u sredu će to uraditi u KS Vojvodine.

Međutim, zanimljivo je da možda neće biti drugih kandidata na izborima, pa je Daniloviću otvoren put do mesta predsednika. Čudno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Crvena zvezda nema kandidata za predsednika, ali kako je predsednik kluba Nebojša Čović poručio ima još vremena da ga pronađu.

- Još uvek nemamo nikakav stav oko izbora u KSS. Moj lični stav je da Đilas to nije trebalo da uradi. Onoliko koliko smo imali kontakata, ja sam mu rekao. Čuo sam razloge i razumem ga, ali nema uspešnog čoveka u Srbiji kome se posao u jednom trenutku ne smuči kada ga ljudi provlače kroz blato i mulj - kazao je Čović u ponedeljak gostujući u emisiji "U obruču" Arene sport

- Ne znam ni ko će da bude kandidat, ali eto Zvezda je mali klub, pa da nas neko nešto i pita o tome. Ali, eto izgleda da nismo zaslužili da nas pitaju.

- Mi za sada nemamo našeg kadnidata, da ne bi bilo nervoze i da bi mogli mirno da spavaju potencijani. Ali koliko brzo mislimo ne znači da do sutra ujutru nećemo da ga imamo - rekao je Čović.

Pogledajte nejgovu izjavu koja počinje na 35 minuta snimka.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Izbori,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.