Čović: Napad na mala vrata, ko nas svađa?

Izvor: B92, 28.Mar.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Napad na 'mala vrata', ko nas svađa?

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da ima osećaj da neko želi da posvađa i podeli navijače crveno-belih, pred ključan deo sezone.

Crvena zvezda oglasila se i putem saopštenja na zvaničnom sajtu, postavljajući pitanje –"Ko to želi da podeli crveno-belu javnost?".

"Ovo je još jedan napad na 'mala vrata' na sve što radimo, na Crvenu zvezdu. Odmah da razjasnim, utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Olimpijakosom treba da predstavlja svima primer poštenja i sportskog fer pleja. Ovo je sport, i nikada u životu ne bih pustio brata da me pobedi, i nikada ne bih ni kalkulisao. Verujem da isto razmišljaju i u Pireju, pobedili su nas košem u poslednjoj sekundi produžetka. Uostalom, zato smo i bratski klubovi jer imamo isto shvatanje sporta! To što neki drugi imaju drugačiju filozofiju, mene apsolutno ne zanima!

Mi ne puštamo nikada nikoga, mi ne! Naši odnosi će ostati bratski i prijateljski jer je to tradicija koja se neguje 30 godina, i sigurno je da nijedno sportsko nadmetanje neće promeniti. Isto tako ćemo se boriti da nam niko to i ne pokvari. Ono što me muči je pitanje, ko želi da pokvari te odnose, a sada je izvesno da takvih ima? Očigledno da neko smišljeno pokušava da svađa navijače Crvene zvezde koji su decenijama poznati upravo po jedinstvu!


Baš sada, kada su ti udari sve jači, a trenutak je vrlo interesantan, moram da podsetim, da su 'neki' pokušavali da posvađaju i naš fudbalski klub sa košarkaškim, iako su nam fudbaleri rado viđeni gosti na utakmicama...i mi na njihovim. Ko pušta glasine o odlascima naših igrača tri meseca pre kraja sezone, ko dezinformiše javnost o dolascima Antića, Markovića, Nedovića, i milionima evra koje navodno spremamo za sledeću sezonu, a borimo se da završimo ovu? Ko po već oprobanom receptu dezinformacija i putem raznih mreža širi podele među Zvezdašima?

U šumi problema mi, svi zajedno, na tribinama, nismo videli ni Drvo koje nam je donelo neprijatnosti i pokušalo da nas posvađa i podeli prošlog četvrtka zarad interesa nekog trećeg. Zato, na kraju apelujem na sve – nema većih i manjih Zvezdaša, nema velikih i malih utakmica, ne nasedajte na podvale, naručene tekstove koji rasplamsavaju 'podele' na 'ove' i 'one' navijače, i od tih zlonamernika potrebno je da se svi čuvamo, i tako sačuvamo Crvenu zvezdu!

Uostalom, samo zajedno smo mogli da uradimo ono što nam priznaju cela Evropa i svet – da dolazimo do velikih pobeda, da pravimo najbolju atmosferu na utakmicama Evrolige. I takvu atmosferu očekujem i u petak protiv UNIKS-a kao i na svim ostalim utakmicama na koje treba da dolazite i podržite svoj klub
", rekao je ovim povodom predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čović: Neko želi da posvađa i podeli navijače

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2017

Predsednik KK Crvena zvezde Nebojša Čović upitao je ko pokušava da razdvoji višedecenijsko prijateljstvo između Crvene zvezde i Olimpijakosa i pravi podele među pristalicama beogradskih crveno-belih..."Ovo je još jedan napad na "mala vrata" na sve što radimo, na Crvenu zvezdu. Utakmica sa Olimpijakosom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.