Čović: Dovešćemo pet igrača Makabija

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Dovešćemo pet igrača Makabija

Spekulacije oko prelaska Milera i Cirbesa u Ponos Izraela nisu ostavile bez komentara prvog čoveka Crvene zvezde

Bruje evropski mediji, kako oni izraelski, tako i oni specijalizovani za košarku da je Makabi iz Tel Aviva u velikom spremanju za narednu sezonu te da je već privoleo Kvinsija Milera, Majka Cirbesa i Sonija Vimsa u svoje redove.

Kao odgovor na takve vesti i informacije, prvi čovek Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nebojša Čović, istakao je da Zvezda želi pet košarkaša Makabija koji su voljni da obuku crveno-beli dres.

"Crvena zvezda je zainteresovana za pet košarkaša Makabija i oni bi se rado priključili Zvezdi i pristali da igraju za mnogo manje para. Situacija u Makabiju trenutno nije najbolja. Za razliku od toga, u Zvezdi vlada porodična atmosfera", rekao je Čović, a prenosi Informer.

On je istakao da klub mora da se odbrani od bočnih udara te da je zanimljiv momenat za plasiranje ovakvih indormacija. Tu uključuje i informacije o interesovanju Košarkaškog saveza Makedonije za usluge trenera Dejana Radonjića.

"Nije ništa neubičajeno kada se Makabi interesuje za nekog igrača, ali puštati te informacije dva meseca pred kraj sezone nije korektno. Oni sada moraju da se opravdaju za loše rezultate koje su postigli tokom ove sezone. Na ovaj način žele da smire unutrašnju atmosferu kluba. Zvezda je sa mnogo manje para od Makabija ušla u top 8, a plasirali smo se i u finale ABA lige. Sve što se sad dešava su reakcije zbog našeh uspeha. I ne samo priča o Makabiju, već i ona da Makedonci žele našeg trenera Dejana Radonjića. Pratićemo formu i igru našeg tima. Takođe, vodićemo računa o bočnim udarima. Zvezda je ove godine napravila odlične rezultate i svi bi trebalo da budemo ponosni", zaključio je Čović u razgovoru za Informer.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.