Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evo kako da napunite bateriju telefona za samo 10 sekundi

Kako je tehnologija počela da napreduje, a telefoni postali sve pametniji, baterije su počele da se prazne sve brže i brže. Taman što napunimo telefon, malo "prozujimo" po internetu, kad baterija ponovo prazna. Kada smo kući, nema problema, punjač je tu. Ali, koliko ste samo puta bili u situaicji da se spremate da izađete napolje, a baterija počne da pišti i daje znak da je prazna. E, pa, i za taj problem postoji rešenje.

Naime, voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, demonstrirala je kako da za samo 10 sekundi napunite gotovo ispražnjenu bateriju mobilnog telefona.

Pogledajte snimak:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.