Testirajte koji je smartfon najbolji za vas

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Testirajte koji je smartfon najbolji za vas

Kupovina smartfona je prilično je važna odluka u današnje vreme, kada je njegovo korišćenje postalo skoro nezaobilazno u mnogim aktivnostima. Zato je odluka o izboru modela koji zadovoljava potrebe često prilično stresna. Međutim, Gugl je odlučio da reši i taj problem.

Na sajtu Androida sada se nalazi test koji će vam u nekoliko jednostavnih koraka reći koji model smartfona zadovoljava sve vaše potrebe. Samo treba da odgovorite na postavljena pitanja i rešenje će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vam se prikazati na ekranu te ćete na taj način biti rešeni bilo kakvih dilema oko kupnje svog telefona.

I ne očekujte da vam ponude bilo koji ajfon kao opciju.

Testirajte sebe i svoje potrebe OVDE.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Testirajte koji je smartfon najbolji za vas

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jul.2015

Kupovina smartfona je prilično je važna odluka u današnje vrijeme, kada je njegovo korišćenje postalo skoro nezaobilazno u mnogim aktivnostima. Zato je odluka o izboru modela koji zadovoljava potrebe često prilično stresna. Međutim, Gugl je odlučio da riješi i taj problem. Na sajtu Androida...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.