Stiže Socialmatic - Polaroid za Instagram

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2014, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže Socialmatic - Polaroid za Instagram

Posle više godina provedenih u fazi pripreme i razvoja, pred kupcima će se napokon naći neobičan Polaroidov fotoaparat za društvene mreže.

Kada se zna da je pomama za kačenjem slika na društvenim mrežama zahvatila ceo svet kako neka pandemija i ne čudi što je aparat već rezerviše na Amazobu i to po ceni od 299,99 dolara. Na tržištu će se pronaći za manje od 20 dana, 1. januara sledeće godine.

Socialmatic je uređaj odmah po snimanju može da izbaci fizičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fotografije, po čemu je Polaroid i poznat, ali ovaj aparat te fotografije postavlja i na internet. Aparat ima prednju kameru od 14 megapiksela, kao i pozaidnsku od samo dva megapiksela, a obe imaju ugrađen i blic.

Raspolaže sa skromna 4GB ugrađene memorije, što je moguće proširiti dodatno do 32 GB. Zanimljivo je i to da ima i ugrađene stereo zvučnike.

Operativni sistem je prilagođena verzija Androida, kojom upravljate putem ekrana osetljivog na dodir, dijagonale 4,5 inča (11,4 cm). Naravno, dolazi s ugrađenim filterima. Spaja se na internet samo putem bežičnog interneta, a tu su i Bluetooth i GPS. Moguće je dodati i QR kod na fotografiju, što bi trebalo pomoći pri praćenju njenog života na internetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.