Starija gospođa greškom se pomolila ispred statue League of Legends šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starija gospođa greškom se pomolila ispred statue League of Legends šampiona

Da li smo previše zli ako kažemo da smo se baš baš smejali kada smo ovo videli? Na kraju krajeva, ko zna? Možda je gospođa tačno znala čemu se klanja. Svakako, nismo tu da je kritikujemo. I mi bismo se poklonili Garenu (možda pre Graves-u, ali dobro).

Kao što sam naslov kaže, starija gospođa je postala hit interneta kada su osvanule njene slike kako se klanja i moli pred statuom šampiona Garena iz League of Legends-a. Navodno je palila tamjan i klečala pred statuom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verovatno misleći da je u pitanju Guan Yu – poznati general koga mnogi obožavaju kao Boga i redovno mu se klanjaju. Slike gospođe su dospele na kineski sajt Weibo nakon što su uslikane ispred internet kafea što objašnjava postojanje ogromne statue Garena.

U Kini, neki su se saosećali sa zbunjenom bakicom dok su drugi bili poprilično oduševljeni i zabavljeni čitavom situacijom. Bilo kako bilo, gospođa je uspela i nas da nasmeje, ali se iskreno nadamo da je našla bilo kakvu utehu i spokoj ukoliko je to tražila.

Opširnije o ovoj temi pročitajte na sajtu: www.klanrur.rs

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Starija gospođa greškom se pomolila ispred statue League of Legends šampiona

Izvor: Cafe.ba, 11.Apr.2016

Da li smo previše zli ako kažemo da smo se baš baš smijali kada smo ovo vidjeli? Na kraju krajeva, ko zna? Možda je gospođa tačno znala čemu se klanja. Svakako, nismo tu da je kritikujemo. I mi bismo se poklonili Garenu (možda prije Graves-u, ali dobro).

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.