Gugl kupuje Tviter?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl kupuje Tviter?

U prethodnim mesecima, Tviter je višestruko kritikovan zbog načina na koji se upravlja kompanijom. Rast servisa i kompanije je u stagnaciji, profit opada, sve je više negativnih povratnih informacija korisnika u vezi sa tim kako se kompanija bori sa uznemiravanjem na servisu i drugo.

Sve ovo uzrokovalo je priče da bi neka veća firma trebalo da se umeša, kako bi pomogla Tviteru da se izbori sa brojnim problemima. Izvori bliski Tviteru ističu da su Gugl, Sejlsfors i druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tech kompanije započele razgovor sa Tviterom o mogućoj kupovini.

Ove vesti su svakako oduševile investitore, pa su akcije Tvitera skočile za 20 procenata i stabilno rastu. CBNC izveštava da je za Tviter zainteresovan veliki broj kompanija, iako zvanična ponuda još nije stigla, ali se očekuje veoma brzo.

Gugle, koji je i sam nekoliko puta neuspelo pokušao da inovira svet društvenih mreža, svakako ima resurse da kupi Tviter, ali i da podrži Tviterov globalni tim. Sejlsfors, poznat po svojim CRM alatima i cloud computingu, takođe ima dosta sredstava i mogao bi dodati Tviter u svoju raznovrsnu paletu društvenih i cloud servisa. TechCrunch sugeriše i da su za Tviter zainteresovani Verajzon i Majkrosoft.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.