Ako vam stalno ispada telefon, stiže rešenje!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vam stalno ispada telefon, stiže rešenje!

Za vlasnike mobilnih uređaja, pad mobilnog uređaja i oštećenje displeja je jedna od najgorih stvari koje se mogu desiti.

Telefone će uskoro štititi snažniji Gorilla Glass

 

Situacija, koju su mnogi doživeli, će se dešavati mnogo ređe sada kada je kompanija Corning objavila novi i snažniji Gorilla Glass 4.

 

Za sada nije poznato šta najnoviju verziju Gorilla Glass-a čini duplo otpornijim od ostalih tipova zaštite displeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (to je Corningova tajna).

 

Inženjeri kompanije Cornig su razvili tehnologiju, koja će omogućiti da telefon preživi u 80 odsto slučajeva, nakon ispuštanja telefona na stranu sa displejom sa visine od jednog metra.

 

Nova i poboljšana verzija Gorilla Glassa 4 je već na putu do proizvođača, što znači da ćemo novu tehnologiju zaštite displeja videti na uređajima tokom 2015. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.