Sve o turbulentnom odnosu sa Ljubom: Nataša Bekvalac piše autobiografsku pesmu!

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve o turbulentnom odnosu sa Ljubom: Nataša Bekvalac piše autobiografsku pesmu!

Nataša Bekvalac, popularna pevačica, poslednjih nedelja je u centru medijske pažnje zbog razvoda od Ljube Jovanovića, a o svim turbulencijama koje su joj se dešavale u poslednje vreme, napisaće pesmu.

Nataša Bekvalac od izdavanja zvaničnog saopštenja da se razvodi od rukometaša Ljube Jovanović nije želela da daje izjave za medije niti da komentariše bilo šta vezano za ono što joj se dešava u privatnom životu. Vredno nastupa, a slobodno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << provodi sa sestrama i ćerkom Hanom.

Iako ne želi da komentariše sve ono što joj se dešavalo i što je izlazilo u medijima, pevačica je rešila da sve turbulencije koje su joj se desile opeva u novoj pesmi, za koju će navodno sama napisati tekst:"Prijatelji su je posavetovali da otputuje na mesec dana van Srbije i da se sama opusti u čarima jednog poznatog mondenskog letovališta. Nataša je prihvatila tu ideju, samo što će najverovatnije s njom otići i ćerka Hana, od koje ona ne voli preterano da se odvaja. Nata će se nakon nastupa u Grčkoj, koji ima krajem aprila, odlučiti za jedno od dva letovališta koje je planirala, a tamo će najverovatnije raditi na svojoj novoj pesmi. Njen kum Alen, koji joj je bio velika podrška tokom karijere, najverovatnije će pisati muziku, dok će Nataša sama napisati tekst" otkrio je izvor Blic Pulsa.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.