Sestra Nataše Bekvalac rođendanskom čestitkom nasmejala pratioce! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Nataše Bekvalac rođendanskom čestitkom nasmejala pratioce! FOTO

Nataša Bekvalac, pop pevačica, danas slavi svoj 36. rođendan, i to u Austriji, a da je tamo pokazala je fotografijom koju je okačila na svoj instagram profil. Ipak, ono što je mnoge nasmejalo jeste poruka koju joj je uputila sestra Dragana.

Naime, Dragana je na instagramu odlučila da svojoj sestri Nataši čestita rođendan, i to vrlo duhovito:"Ljubavi moja, danas je tvoj dan. Sećam se pre dosta godina, kada te je majka naša rodila, mislila sam da ćeš mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smetati jako, a danas bez tebe ne mogu nikako. Srećan rođendan, rođena moja. Volim te" napisala je Dragana što je u isto vreme nasmejalo i rastužilo njene pratioce.

Ljubavi moja,danas je tvoj dan...secam se pre dosta godina,kada te je majka naša rodila,mislila sam da ceš mi smetati jako😂😂😂...a danas bez tebe ne mogu nikako...SRECAN RODJENDAN rodjena moja @bekvalceva...Volim te ❤❤❤❤❤

A photo posted by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) on Sep 25, 2016 at 1:24am PDT
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.