Prorez do zadnjice: Nata glamurozna i seksepilna!

Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prorez do zadnjice: Nata glamurozna i seksepilna!

Nataša Bekvalac uveliko se priprema za izdavanje novog albuma “Bezgrešna” kao i za njegovu glamuroznu promociju, te je već počela sa pripremama i probama elegantnih haljina koje bi mogla da obuče i nosi prilikom ove svečane prilike.

Novosadska Barbika pozirala je u veoma izazovnoj dugoj haljini čiji dizajn potpisuje njena mlađa sestra Kristina Bekvalac.

Potpuno pripijena uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njenu savršenu figuru, sa otkrivenim leđima i prorezom koji seže skroz do zadnjice, haljina osvaja već na prvi pogled. Nata se u ovoj kreaciji očigledno odlično oseća, i ispozirala je poput pravog profesionalca, ako je suditi po fotografijama koje je postavila na svoj Fejsbuk profil.

Kao i uvek, njeni virtuelni prijatelji obasuli su je komplimentima i pohvalnim komentarima, kako na račun haljine tako i njene vitke i zanosne figure.

Autor: Life Content

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.