Premijera: Nataša Bekvalac vam predstavlja “Ludilo”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Nataša Bekvalac vam predstavlja “Ludilo”! (video)

Od večeras zvanično počinje promocija dugoočekivanog albuma “Original” pop zvezde Nataše Bekvalac! Premijerno predstavljamo novi singl i spot “Ludilo”! Pesma koja pretenduje da nadmaši čak i “Original” nosi pozitivne vibracije i brz letnji ritam koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Video je radjen na različitim lokacijama u Srbiji i obiluje seksi scenama, a primetno je i da pop zvezda nikad nije bila u boljoj formi!

“Pesma ‘Ludilo’ puna >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je pozitivne energije, ljubavi i navodi na ples. Nadam se da će publika to prepoznati i da ćemo je narednih meseci pevati uglas. Dugujem zahvalnost mojim fanovima koji su imali strpljenja i jedva čekam da čujem njihove reakcije”, kaže Nataša.

Autori novog Natašinog hita su Alen Stajić, Dragan Brajović Braja i Atelje Trag. Za video je bio zadužen Miloš Nadaždin.

Sve ostale spotove i pesme sa novog albuma Bekvalčeva će predstaviti do kraja nedelje, a 3. juna će novi projekat prikazati pred medijima, prijateljima i saradnicima na velikoj promociji u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Nataša Bekvalac seksi i znojava!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2016, 13:40

Novi singl i spot Nataše Bekvalac nosi naziv "Ludilo", a pretenduje da nadmaši čak i "Original"!..Natin novi singl nosi pozitivne vibracije i brz letnji ritam! Spot je sniman na različitim lokacijama u Srbiji i obiluje seksi scenama...- Pesma "Ludilo" puna je pozitivne energije, ljubavi i navodi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.