Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate srpske face pokazale tela – neki su hot, a neki samo “hit”! (foto)

Maneken Vlada Vuksanović navikao je da pokazuje izvajane mišiće, tako da bi on u ovom takmičenju trbušnjaka imao veliku prednost. Igrao bi na iskustvo. Budući da su ove pločice zavele i Natašu Bekvalac ne sumnjamo da bi privukle mnoge žene.

Ivan Bosiljčić je pokazao kako je izgledao na snimanju serije “Ranjeni orao”. I čini se da ovaj orao sasvim fino leti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ono što manjka u definiciji glumac pokazuje u masi, pre svega obožavateljki koje ga uveliko nazivaju domaćim zavodnikom broj jedan.

Pevač Saša Kovačević ponosno je pozirao pored bazena ali bi se mnoge devojke posle ove fotke sa njim bućnule i u bari. Vidi se da je pored glasa poznati muzičar radio i na stasu, a jedva je dočekao da se pohvali rezultatima.

Milan Kalinić je za sebe samouvereno izjavio da je “novi kralj Instagrama” i pokazao da ima dostojnu svitu u vidu dve lepotice. Poznati voditelj često voli da bude dopadljiv i to po cenu da ispadne šeprtlja, a pogledajte šta u stvari krije ispod majice.

A sada čovek kojeg apsolutno niste očekivali u ovom društvu. Pogledajte viteza od Vojvodine i grofa od bicepsa Bojana Pajtića kako se šepuri bez majice.

Ipak, da se ne lažemo. Čedomir Jovanović možda nije prešao cenzus, ali dovoljno kilometara na traci očigledno jeste.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.