Pevačica otkrila: Trudna sam, ali nije ništa ozbiljno

Izvor: Svet, 23.Sep.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica otkrila: Trudna sam, ali nije ništa ozbiljno

Nataša Bekvalac, proteklog vikenda nastupila je u Vršcu na 57. Grožđebalu, gde je napravila neverovatnu atmosferu, a specijalno u emisiji Exkluziv otkriva kako je nastala fotografija, koja je izazvala čitavu pometnju na internetu.
Nataša Bekvalac nedavno je iznenadila svoje fanove fotografijom na kojoj je pokazala trudnički stomačić. Ipak, pevačica se dobro našalila i u emisiji Exkluziv u kojoj je izjavila kako je trudna, ali da nije ništa ozbiljno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Trudna sam, ali ništa ozbiljno”, rekla je kroz osmeh Nataša i dodala: “Bile smo na probi haljine kod naše divne krojačice. Ja sam stavila neki jastuk ispod stomaka. Pošto se Petra i ja tako glupiramo neprestano, i onda smo tako napravile geg, a Kristina je to sve fotografisala i eto rako nastane budalaština blesavih ljudi kao što smo Petra i ja”, objasnila je Nataša.
Izvor: Svet plus
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.