Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO SE UDAJE? Nataša Bekvalac razvela se pre mesec dana, a sada je opet u venčanici!

Pevačica Nataša Bekvalac zbunila je fanove i podstakla glasine da se ponovo udaje.

Nataša je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici, a poruka koju je ostavila još više je uverila pratioce da se sprema da još jednom kaže sudbonosno da.

Neka svi budu u pravu, meni je cilj samo da budem srećna. Samo se srcem dobro vidi, napisala je Nata.

Inače, pevačica je pre oko mesec i po dana rešila da stavi tačku na brak sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem. Ona iza sebe ima i neuspeli brak sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, sa kojim ima ćerku Hanu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Danilo Ikodinović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac se ponovo udaje?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2017

Pevačica Nataša Bekvalac zbunila je fanove i podstakla glasine da se ponovo udaje...Nataša je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici, a poruka koju je ostavila još više je uverila pratioce da se sprema da još jednom kaže sudbonosno da...Neka svi budu u pravu, meni je cilj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.