Ovako osvaja Nataša Bekvalac: Do muškog srca preko stomaka!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako osvaja Nataša Bekvalac: Do muškog srca preko stomaka!

Na pitanje da li se drži recepta da put do muškog srca vodi preko stomaka, pevačica kaže: Pa da, ja se tog recepta držim već nekoliko godina

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je kako održava liniju, kao i da li se drži recepta da put do muškog srca vodi preko stomaka.

Lepa Nata nastupala je u jednom prestoničkom klubu, a za tu priliku obukla je haljinu iz nove kolekcije svoje mlađe sestre Kristine.

"Baš mi je drago što sam prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << model za novu haljinu", rekla je Nataša u emisiji "Exkluziv" i otkrila tajnu svog dobrog izgleda.

"Niko nije savršen, ali poenta je da se sakriju nedostaci i istakne ono najbolje. Ja imam privatnog trenera, treniram nekoliko puta nedeljno, a otkrila sam i kuvanje na paru, nešto potpuno zdravo i bez začina. Tako da se sada trudim da se hranim zdravo", kaže Bekvalčeva. Na pitanje da li se drži recepta da put do muškog srca vodi preko stomaka, ona kaže:

"Pa da, ja se tog recepta držim već nekoliko godina", rekla je kroz osmeh Nataša.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ovako-osvaja-Natasa-Bekvalac-Do-muskog-srca-preko-stomaka

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014

Na pitanje da li se drži recepta da put do muškog srca vodi preko stomaka, pevačica kaže: Pa da, ja se tog recepta držim već nekoliko godina...Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je kako održava liniju, kao i da li se drži recepta da put do muškog srca vodi preko stomaka...Lepa Nata nastupala...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.