Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradovala sestre: Kristina Bekvalac otkrila pol deteta!

Pevačica Nataša Bekvalac ponosno je saopštila celom svetu da će njena porodica postati bogatija za jednog dečaka.

Kristina Bekvalac, koja je u trećem mesecu trudnoće, čeka sina. Ova vest obradovala je sve članove familije Bekvalac, a posebno presrećnu tetku Natašu.

“E pa više se niko neće šaliti na račun naših devojčica u porodici, zato što stiže dečak! Ponosna tetka Naki, ponosna aaaaaaaa op op!”, napisala je pevačica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Podsetimo, sve tri sestre Bekvalac za sada imaju ženske potomke. Najstarija Dragana ima dve ćerke: Saru i Teodoru, koja je krenula stopama tetke Nataše.

Nataša Bekvalac je u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila ćerku Hanu (10), dok najmlađa Kristina sa Ivom Martinovićem ima Petru (7).

Kristina se za Iva prvi put udala 2008. godine, ali su se razveli već posle godinu dana braka. Posle toga su se svađali i mirili nekoliko puta, da bi u leto 2015. ponovo stali pred oltar. Inače, Kristina je pokušala da sakrije venčanje od porodice pa sestru nije ni pozvala na svadbu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.