ORIGINAL: Nataša Bekvalac završila snimanje novog albuma i otkrila reči nove pesme! FOTO

Izvor: Svet plus, 07.Jul.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORIGINAL: Nataša Bekvalac završila snimanje novog albuma i otkrila reči nove pesme! FOTO

Nataša Bekvalac konačno je završila snimanje novog albuma, koji će uskoro ugledati svetlost dana. Poznata pevačica odlučila je da u promociju krene novim spotom sa pesmom "Original" za koju je putem društvenih mreža otkrila i reči pesme.

Iako je još pre dva meseca obećala svojoj publici, da ćepredstaviti nove pesme,  zbog brojnih obaveza morala je da pomeri snimanje, a sada je napokon i njen novi album gotov, te će verna publika kroz nekoliko dana već moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da uživa u naslovnoj numeri "Original" za koju je Nataša snimila i spot.

Pored fotografija koje je objavila na društvenim mrežama, poznata pevačic otkrila je i tekst nove pesme, koja će prema prvim reakcijama i komentarima, biti siguran hit.

Nova pesma Ž¶Ž¶Ž¶

A photo posted by Natasa Bekvalac (@natasabekvalac) on Jul 6, 2015 at 11:33am PDT
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.