Novi STAR donosi! Nataša ogovarala Nikoliju na bazenu: Degutantno je što nosi tange pred malom decom!

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR donosi! Nataša ogovarala Nikoliju na bazenu: Degutantno je što nosi tange pred malom decom!

Kada je Nikolija Jovanović sa dečkom Reljom otišla na jedan privatni bazen u Beogradu, nije ni slutila da će tamo naleteti na Natašu Bekvalac i Bojanu Rajić koje su tamo uživale sa decom, ćerkom Hanom i sinom Lavom. Međutim, njih dve su potpuno izignorisale mlađu koleginicu praveći se da je ne vide, iako su je odmah spazile.

“Nikolija je došla sat vremena posle njih dve i ona ih stvarno nije videla jer su ona i Relja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << direktno krenuli prema ležaljkama koje su bile slobodne sa druge strane bazena. Iako su ih Nataša i Bojana videle kada su ulazili, samo su okrenule glavu i nasmešile se. Kada se Nikolija skinula u kupaći kostim, njima se pogled zakucao u njene tange, pa su zakolutale očima i počele da je ogovaraju. Komentarisale su kako je degutantno što nosi tanga kupaći na bazenu gde se kupaju i mala deca i kako joj to nije Grčka”, priča izvor Stara koji je bio na licu mesta.

A ŠTA SU JOŠ PRIČALE NATAŠA I BOJANA I KAKO IM JE NIKOLIJA ODGOVORILA, MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI!
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Nikolija Jovanović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.