Nataša na letnjoj turneji: Častila sve devojke u publici pićem, izazvala histeriju! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša na letnjoj turneji: Častila sve devojke u publici pićem, izazvala histeriju! (foto/video)

Nataša Bekvalac trenutno se nalazi na letnjoj turneji “Original” u sklopu koje je ovog vikenda ponovo posetila crnogorsko primorje. Ona je u petak pevala u Budvi, a u subotu u Igalu i to pred više od 1000 ljudi.

Dok je izvodila svoj najnoviji hit “Ludilo” na nebu iznad kluba na otvorenom gde je pevala bljesnuo je vatromet.

Ponesena dobrom atmosferom i publikom koja je od prve do poslednje pesme, a posebno nove sa albuma “Original” pevala bez daha, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Nataša je rekla konobarima da svim devojkama u klubu sipaju piće na njen račun što je izazvalo pravu histeriju medju njima.

Nakon tri sata lude zabave Bekvalčeva se sa sestrama uputila u hotel. Njene sledeće stanice u Ohrid, Negotin, Nova Varoš, Kikinda, Budva…

Pogledajte snimak vatrometa:

Hvala vam na carobnoj noci, cinite me najsrecnijom osobom na svetu..💖💖💖💖💖💖💖

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 24, 2016 at 4:17am PDT
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) NATA IZAZVALA HISTERIJU: Častila sve devojke pićem, evo zašto

Izvor: Kurir, 25.Jul.2016, 10:41

...Ona je prov imala koncert u Budvi, a potom i u Igalu Dok je izvodila svoj najnoviji hit “Ludilo” na nebu iznad kluba na otvorenom gde je pevala bljesnuo je vatromet..Ponesena dobrom atmosferom i publikom koja je od prve do poslednje pesme, a posebno nove sa albuma “Original” pevala bez daha,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.