Nataša Bekvalac zbog povrede otkazala nastupe: Ne ide uvek onako kako smo zamislili

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac zbog povrede otkazala nastupe: Ne ide uvek onako kako smo zamislili

Popularna pevačica obavestila je fanove da će zbog jake povrede kolena biti prinuđena da otkaže sve nastupe u narednom periodu

Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin

Novosadska Barbika zabrinula je fanove kada je tokom današnjeg dana putem društvenih mreža podelila fotografiju sa terapije, obaveštavajući javnost da će zbog jake povrede biti prinuđena da otkaže sve nastupe zakazane za naredne dve nedelje.

Nataša Bekvalac u kupaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kostimu oduševila fanove: Bomba si!


- Dobro jutro... ne ide uvek onako kako smo zamislili... zbog jake povrede kolena i lečenja, terapija koje će, ako Bog da trajati oko 2 nedelje, primorani smo da sve moje nastupe u tom periodu odlozimo. Album Original je završen i ne mogu da dočekam da ga zajedno preslušamo. Već sredinom avgusta nastavljamo sa svirkama, ljubim vas i čuvajte svoje zdravlje... - napisala je Bekvalčeva uz objavljenu fotografiju.

Pogledajte kako je Nataša Bekvalac izgledala kao mala (FOTO)

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac otkazala nastupe zbog liječenja

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015

Informacijom na Fejsbuku da je primorana da ide na liječenje, i da zbog toga u narednom periodu mora da otkaže sve nastupe pjevačica Nataša Bekvalac poprilično je zabrinula svoje fanove..- Ne ide uvijek onako kako smo zamislili - ovako je emotivno obraćanje na Fejsbuku započela popularna "barbika"...Pjevačica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.