Nataša Bekvalac posvađala dva druga: Ljuba Jovanović okončao prijateljstvo sa Vladom Mandićem?

Izvor: Story, 19.Nov.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac posvađala dva druga: Ljuba Jovanović okončao prijateljstvo sa Vladom Mandićem?

Ljuba Jovanović rešio je da stavi tačku na prijateljstvo sa Vladom Mandićem nakon što mu je Nataša rekla da bira između njega i nje

Nataša Bekvalac, foto: Instagram

Naime, kako Alo! piše, Vlada je u više navrata pokušao da skrene pažnju drugu kako ne treba da bude sa pevačicom jer ona nije iskrena u toj vezi.

- Pre nekoliko godina Vlada je upoznao Ljubu i Natašu jer se on tada zabavljao sa Kristinom. Međutim, veza Mandića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << mlađe Bekvalčeve se završila, a Nata i Ljuba su očigledno našli zajednički jezik i nedavno učvrstili svoju romansu. Problem između Vlade i Ljube nastao je kada je Mandić rekao svom drugu da ne bude pi*ka i da konačno otvori oči, jer ga Nataša vrti oko malog prsta i pravi budalu od njega. S obzirom na to da je Jovanović veoma zaljubljen u Bekvalčevu, on je pokušao da se odbrani i objasni svom drugu da to nije tako kako on misli - rekao je izvor za Alo!.

Nataša Bekvalac pokazala bujni dekolte, fotografiju pogledajte OVDE.

Kada je Nataša pročitala poruke koje je Vlada slao bila je besna pa tako Ljubi nije preostalo ništa drugo osim da jedno od njih dvoje isključi iz života.

Nakon ove situacije Ljuba se iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga.

- Vlada je mnogo pomogao Ljubi, čak mu je dao i stan u zgradi koja je u njegovom vlasništvu, vodio ga na letovanja, zimovanja, kao stariji brat mu je bio. Veoma je povređen zbog ove situacije. Iako je mislio da će se Ljuba udostojiti da razgovaraju o svemu, on je došao i pokupio svoje stvari, koje je preselio kod Nataše, a ključ od stana ostavio stražaru objekta da preda Mandiću - ispričao je izvor.

Nijedan od aktera još uvek nije dao komentar na ovu priču.

Izvor: Alo!
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.