Nataša Bekvalac o trudnoj sestri: Devojka nije normalna, neuračunljiva je! (foto)

Izvor: Svet, 28.Okt.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac o trudnoj sestri: Devojka nije normalna, neuračunljiva je! (foto)

Pevačica Nataša Bekvalac, koja će uskoro ponovo postati tetka, jer je njena sestra Kristina po drugi put trudna, objavila je urnebesnu fotografiju.
Naime, Kristina je želela da se našali u fotošopu i pokuša da dobije izgled starlete.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 27, 2016 at 11:47am PDT


“Dakle, moja sestra je u drugom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << samim tim devojka nije normalna, neuračunjiva je, danima je već muči kako to devojke na Instagramu izgledaju savršeno, a realnost je, da tako kažem, dosta surovija. Kaže: A što bismo mi bile glupače, sada ću ja Nale da provalim šta rade. Evo, kaže, provalila sam. Dakle, umiiiireeeem od smeha, toliko volim što je ovaj kreten moja sestra. Šalje mi svoju fotošopiranu fotku na wapp, kaze samo malo joj još treba da uvežba. Pa šta je ovo? Kiko, molim te, odmaraj”, napisala je ona u opisu fotografije.
U komentarima na fotografiju oglasila se i Kristina:
“Haos, ne mogu da prestanem da obrađujem!”
Nema sumnje da se buduća mama i tetka odlično zabavljaju zajedno.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska pevačica SKROZ GOLA, svi odlepili kada su je videli u OVOJ pozi! (18+) (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016

Nekadašnja članica grupe "Models" Mila Kaluđerović, objavila je seksi fotografiju na kojoj je skroz gola i uspela je da privuče pažnju...Mila, koja pokušava da izgradi karijeru u Americi, prvo je zagolicala maštu svima tako što je objavila video sa snimanja....A video posted by Mila Kali (@milakali)...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.